Nieuws

TEC vult selectie aan met Luis Pedro

SV TEC heeft een akkoord bereikt met Luis Pedro. De aanvaller was jarenlang actief in het profvoetbal, maar zat sinds het begin van de zomer zonder club. Pedro tekende voor een jaar in Tiel.

Luis Pedro heeft een indrukwekkende lijst met clubs achter zijn naam staan. Zo speelde de Nederlander met Angolese roots in de jeugd van Feyenoord en kwam hij uit voor verschillende nationale beloftenteams van Oranje. De linksbuiten droeg in het profvoetbal de shirts van onder meer Heracles, Excelsior, Go Ahead Eagles en FC Volendam. Pedro was tevens enkele jaren in de Bulgaarse en de Roemeense competitie te bewonderen.

De 29-jarige maakte sinds de laatste winterstop deel uit van de selectie bij FC Lienden, maar kwam daar niet vaak in actie. Nog voor het einde van het seizoen nam hij afscheid van de club die degradeerde uit de Tweede Divisie. Nu blijft hij toch in de Betuwe door over te stappen naar het nabij gelegen Tiel. Met Luis Pedro heeft TEC de selectie voor komend seizoen rond. Eerder maakten Koen van der Biezen, Jesse Dibbets, Aria Hashemi, Rene Osei Kofi en Maikel Verkoelen de overstap naar de Gelderse club.

Op de foto is Luis Pedro als speler van FC Volendam in duel met achter hem Dean van der Sluys van TOP Oss.

Tekst: Thijs de Bruijn