Nieuws

Ted Verdonkschot in principe nog een jaar bij IJsselmeervogels

IJsselmeervogels en hoofdtrainer Ted Verdonkschot zijn tijdens het trainingskamp in Breda een contractverlenging overeengekomen. De ervaren Haarlemse oefenmeester tekende een verbintenis van een jaar tot de zomer van 2020.

Ted Verdonkschot (foto) kwam afgelopen zomer over van Koninklijke HFC. Daarvoor was de trainer werkzaam bij Rijnsburgse Boys (2003-2009), waarmee hij drie titels in de toenmalige hoofdklasse vierde en in 2009 zelfs algeheel zaterdagkampioen werd. Daarna was de oefenmeester werkzaam bij Young Boys (2009), HHC Hardenberg (2009-2013) en als assistent bij Telstar (2015/16).

De technische commissie is zeer te spreken over de aanpak van Verdonkschot. Bij monde van Andr van Diermen werd de contractverlenging immers als volgt toegelicht: ,,Ted heeft aan het begin van dit seizoen de doelstelling meegekregen het gat met de top van de Tweede divisie te dichten. In zowel het spel als in de resultaten is dat terug te zien. Ted heeft in korte tijd een eenheid gesmeed van deze groep en een herkenbare speelstijl neergezet. Verder ligt hij goed binnen de club en zien we hem in staat om het gat met de top nog verder te dichten.

Lees ook:

Maikel de Harder voelt zich gewaardeerd bij jeugdliefde IJsselmeervogels

Eef van Riel ook in 2019/20 een Vogel