Nieuws

Terschegget bezig aan laatste seizoen GVVV

Roy Terschegget heeft GVVV laten weten na dit seizoen te vertrekken bij de club. De 31-jarige aanvoerder vindt dat het na negen seizoenen het geschikte moment is om nog ergens anders te gaan spelen.

Terschegget is al van kleins af aan actief voor de Veenendalers. In de jeugd van GVVV groeide hij uit tot een groot talent dat via de jeugd van sc Heerenveen bij De Graafschap in het profvoetbal terecht kwam. Sinds zijn terugkeer in het seizoen 2010/11 was hij n van de meest toonaangevende spelers in de selectie. In totaal staat de teller tot nu toe op 262 officile duels in het blauwe clubtenue.

Na negen seizoenen vindt de middenvelder dat nu het geschikte moment is om nog voor een andere club in actie te kunnen komen. Roy Terschegget heeft daar overigens wel lang over moeten nadenken. ,,Het is voor mij niet zomaar een beslissing, ik loop al jaren bij de club en die is altijd zeer goed voor mij geweest. Ben echt van de club en de mensen gaan houden. Ik heb hier hele mooie jaren meegemaakt, maar mijn gevoel zei mij dat nu het moment was gekomen om ergens anders te gaan kijken.

Technisch manager Rob de Boer reageerde verrast op de aankondiging van Roy Terschegget: ,,Dit is heel jammer voor de hele vereniging. We verliezen in Roy Terschegget na dit seizoen een hele goede speler en een vaste waarde op het middenveld. Ik had dit vertrek absoluut niet zien aankomen.