Nieuws

Thomas van den Houten sneller dan gedacht naar Spakenburg

Hoewel hij aanvankelijk in de zomer zou overstappen van AFC naar SV Spakenburg, speelt Thomas van den Houten per direct op de blauwe zijde van de Westmaat.

De transfer werd op 1 december al aangekondigd door Spakenburg, maar sinds beide clubs op trainingskamp waren, gingen de geruchten snel rond, dat de overstap sneller dan gepland zou plaatshebben. De flankspeler was niet met de Amsterdammers mee, maar… Met De Blauwen. Nu heeft de club uit Bunschoten-Spakenburg de overschrijving officieel gemeld.

Na goed onderling overleg tussen AFC en SV Spakenburg mag Thomas van den Houten (foto) per direct in actie komen op de Blauwe zijde van de Westmaat. Tot tevredenheid van zijn nieuwe club. ,,We zijn blij dat Thomas een half jaar eerder voor ons komt spelen. Hij is een zeer ervaren speler met een uitstekende mentaliteit. Hoewel hij op verschillende posities inzetbaar is, heeft hij zijn sporen vooral verdiend als linkervleugelverdediger. We verwachten met hem iemand te hebben gecontracteerd die aan de linkerflank het nodige aan het spel van SV Spakenburg kan toevoegen.”