Nieuws

Tien Tweede Divisie-clubs kwalificeren zich voor KNVB Beker

Tien Tweede Divisie-teams strijden dit seizoen mee om de KNVB Beker. Woensdagavond wisten ook SV Spakenburg en De Treffers hun voorrondeduel te winnen, nadat VV Katwijk, ASWH, GVVV en Rijnsburgse Boys hen een dag eerder al voor gingen. AFC, Excelsior Maassluis, IJsselmeervogels en Koninklijke HFC waren zonder voorronde al geplaatst voor het toernooi.

Op bezoek bij Derde Divisionist Blauw Geel wist De Treffers met 0-1 te winnen. Een kopdoelpunt van Cendrino Misidjan in de eerste helft bleek genoeg voor de overwinning. SV Spakenburg versloeg in eigen huis Hoofdklasser SDO uit Bussum met 2-0. Argjend Selimi en Marlon Versteeg zorgden in die wedstrijd voor de doelpunten.

Nu het programma voor het hoofdtoernooi bekend is, kunnen verschillende clubs uit de Tweede Divisie uitkijken naar mooie bekeraffiches. Zo ontvangt De Treffers Eredivisionist FC Twente en krijgt Excelsior Maassluis bezoek van sc Heerenveen. IJsselmeervogels, GVVV, Koninklijke HFC en Rijnsburgse Boys ontvangen clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en SV Spakenburg en ASWH treffen elkaar in een Tweede Divisie-onderonsje.

De wedstrijden van alle Tweede Divisie-clubs:

Dinsdag 29 oktober
Flevo Boys – VV Katwijk
Rijnsburgse Boys – FC Eindhoven
Koninklijke HFC – SC Telstar
GVVV – Helmond Sport
IJsselmeervogels – FC Den Bosch

Woensdag 30 oktober
Excelsior Maassluis – sc Heerenveen
SV Spakenburg
ASWH
De Treffers – FC Twente
AFC – ODIN ’59