Nieuws

Timo Pluk verlengt verblijf bij De Treffers

Middenvelder Timo Pluk is de dertiende speler uit de huidige selectie die ook volgend seizoen onder contract staat bij De Treffers. Hij heeft zijn contract met één jaar verlengd.

De negentienjarige Duivenaar maakte dit seizoen in zes wedstrijden (waarvan vier als basiskracht) zijn opwachting. ,,Ik voel me erg op mijn plek bij De Treffers. Vorig seizoen in de JO19-1 hadden we een leuke ploeg en dat geldt ook voor deze spelersgroep. Daarbij is de begeleiding rondom het team fijn en zijn de supporters erg betrokken. De Treffers is me in de anderhalf jaar op Zuid dus alleen nog maar in positieve zin opgevallen.”

Timo sloot tegen het einde van afgelopen seizoen aan bij de selectie en kwam destijds in de zeven laatste competitiewedstrijden in actie. Desondanks had hij niet verwachting dat hij dit seizoen meteen basisspeler zou worden: ,,Er kwamen veel nieuwe spelers en verder ben ik natuurlijk nog erg jong waardoor ik in de eerste seizoenshelft blij was met alle minuten die ik heb gemaakt.”

Pluk had de pech dat hij een scheurtje in een enkelband opliep toen hij als vervanger van de geschorste Misidjan mocht starten. ,,Inmiddels ben ik weer helemaal fit en heb ik de laatste twee weken voor de winterstop al volledig meegetraind. Ik heb dus ook erg veel zin in de tweede seizoenshelft. We hebben een goede eerste seizoenshelft gehad en ik denk dat we dat in de rest van het competitie kunnen doortrekken. Hierin hoop ik ook een rol te spelen.”

Op de foto is Timo Pluk (rechts) namens De Treffers in duel met Youssef Blel van Jong FC Volendam.