Nieuws

Tom Oostinjen maakt overstap naar GVVV

Nadat SV Spakenburg al bekend had gemaakt dat Tom Oostinjen vertrekt aan de blauwe kant van De Westmaat, is nu duidelijk geworden dat hij overstapt naar de blauwe zijde van sportpark Panhuis. Oftewel: hij keert terug naar GVVV.

De 27-jarige doet dat komende zomer voor de derde keer. De verdediger annex middenvelder tekende donderdag zijn nieuwe contract bij de club uit Veenendaal. ,,Het voelt heerlijk om weer terug te keren op het oude nest, vertelde hij op de officile site van GVVV. ,,Het voelt toch wel echt als thuiskomen. Ik kijk er enorm naar uit om volgend seizoen weer met mijn goede vrienden samen te gaan spelen.

Het was voor Oostinjen een moeilijke beslissing om SV Spakenburg, waarvoor hij sinds 2015 uitkwam, te melden dat hij de club gaat verlaten. ,,De overweging om weg te gaan was wel even lastig. Toen ik echter de knoop definitief had doorgehakt, was ik er snel uit om terug te keren bij GVVV. Dat is een mooie club, met een goede selectie en supporters. Ik heb hier altijd met plezier gespeeld en daarom was de beslissing snel genomen. Ook zijn de gesprekken goed verlopen en heeft de club het vertrouwen in mij uitgesproken.

Oostinjen kwam in 2015 naar Spakenburg en was jarenlang een vaste waarde voor de Blauwen. In het afgelopen seizoen kende de 27-jarige weliswaar lang blessureleed, maarde voormalige speler van onder meer Alphense Boys, GVVV en Go Ahead Eagles knokte zich terug in de basis en is verschillende keren belangrijk geweest voor de club.

De foto is van de laatste wedstrijd tussen GVVV en Spakenburg. Tom Oostinjen (voorgrond) is in duel met Danny de Leeuw.

Lees ook:

Tom Oostinjen kondigt vertrek bij Spakenburg aan

Cendrino Misidjan: avontuurlijke linksback bij Spakenburg

SV Spakenburg haalt Everton Pires Tavares terug naar Nederland

John de Wolf gaat voor derde seizoen bij SV Spakenburg