Nieuws

Tommy Bekooij keert terug naar Quick Boys

Tommy Bekooij maakt in de zomer de overstap naar Quick Boys. Nadat de aanvaller eerder al had aangekondigd te vertrekken bij VVSB, is nu bekend geworden dat hij terugkeert bij de club die strijdt om promotie naar de Tweede Divisie.

Tommy Bekooij (foto) tekende een tweejarig contract op sportpark Nieuw Zuid. Quick Boys is in de Derde Divisie zaterdag samen met Hoek in de achtervolging op koploper Noordwijk. Beiden hebben vijf punten achterstand. Daarmee gaat de aanvaller dus van een degradatiekandidaat in de Tweede Divisie naar een ploeg die mogelijk kan promoveren naar dat niveau.

Het wordt de tweede periode bij Quick Boys voor de 27-jarige. Eerder verdedigde de geboren Leidenaar de blauwwitte clubkleuren van juli 2012 tot medio 2015 toen hij voor VVSB koos. Op sportpark De Boekhorst groeide Bekooij uit tot een zeer waardevolle speler die in totaal meer dan vijftig keer scoorde en met de club de halve finales van de strijd om de KNVB beker bereikte.

,,Wij zijn erg blij dat Tommy voor ons heeft gekozen”, aldus bestuurslid Gert Pluimgraaff van de vereniging uit Katwijk. ,,Hij kent de club en komt uit de buurt. Met Tommy krijgt Quick Boys volgend seizoen nog meer mogelijkheden voorin. Hopelijk kan hij zijn goede prestaties van de afgelopen jaren een vervolg geven op Nieuw Zuid.”

Lees ook:

Zet VVSB door of recht Katwijk buitenshuis de rug?

Selectienieuws uit Noordwijkerhout: versterkingen, vertrekken en verlengingen

Samenvatting VVSB – Katwijk 16 februari 2019