Nieuws

Ton Cornelissen en Kozakken Boys uit elkaar

Ton Cornelissen (54) is bezig aan zijn laatste seizoen als assistent-trainer van Kozakken Boys. Hij kwam samen met de technische commissie tot dat besluit, waarmee een samenwerking van zes seizoenen in de zomer wordt beindigd.

,,Ik heb hier zes fantastische jaren gehad, aldus Cornelissen (foto). ,,Het kampioenschap in de Topklasse en de bekerstunts waren absolute hoogtepunten voor mij. Ook de vierjarige samenwerking met Danny Buijs was een hele mooie ervaring. Er is een moment van komen en van gaan. Na een succesvolle periode is het moment van gaan nu aangebroken. Technisch Directeur Kees Spaan sloot zich daarbij aan. ,,Ton geldt als cultuurbewaarder binnen de technische staf. Na zes mooie jaren is het voor beiden tijd om verder te gaan. Met Rick Adjei (de hoofdtrainer vanaf volgend seizoen, red.) gaan we de komende tijd op zoek naar een nieuwe samenstelling van de technische staf.

Behalve voor Kozakken Boys is Cornelissen ook werkzaam bij RKC Waalwijk. Hij is spitsentrainer bij het eerste elftal, ondersteunt Sander Duits bij Jong RKC op maandagavonden en werkt binnen de scouting van de club. Nadat de oefenmeester eerder ook als speler actief was voor de club, houdt warme gevoelens over aan zijn periode in Werkendam. ,,Kozakken Boys is altijd in beweging. Ik ben dankbaar voor de kans die de club mij heeft gegeven en ik maak met al mijn ziel en zaligheid de rest van het seizoen af.

Lees ook:

Mark Veenhoven kiest voor Kozakken Boys

Bolsius en Heesakkers zijn nummer twaalf en dertien bij Kozakken Boys

Rick Adjei wordt de opvolger van Michel Langerak