Nieuws

De Treffers hoopt dat Leushuis zaterdag niet verdwaalt

Bij De Treffers heeft het perspraatje van Willem Leushuis voor de nodige hilariteit gezorgd. De trainer van IJsselmeervogels ging daarbij in op het aankoopbeleid van de Groesbeekse club.

‘Afgelopen weekend heb ik ze zien spelen en ik moet zeggen dat het inmiddels wel een ander team is. Ze hebben vijf jongens gehaald in de winter die allemaal spelen. Zij hebben daar een kwaliteitsimpuls door gekregen in een poging niet te degraderen’, zei de Leushuis op de clubsite.

‘Vorig seizoen en ook dit jaar heeft TEC hetzelfde gedaan door een flink aantal spelers te halen. Op zulke momenten vraag je je af hoe die clubs in de Betuwe dat doen. Blijkbaar is de fruitoogst in de Betuwe goed, dit jaar. Badjeck en De Bondt, hun sterspelers van de eerste seizoenshelft, zitten na de winterstop in ieder geval geregeld op de bank.’

De Treffers komt echter helemaal niet uit de Betuwe, waarna de club een kaart met routebeschrijving richting de aanstaande opponent stuurde. De Treffers en IJsselmeervogels ontmoeten elkaar zaterdag om 18.00 uur in Groesbeek.