Nieuws

Tussentijds gekomen Robin Eindhoven verlengt ook tussentijds

De tussentijds gekomen Robin Eindhoven heeft zijn contract met SV Spakenburg nu ook tussentijds verlengd. De spits staat nog tot juli 2021 onder contract bij de club. Daarentegen vertrekken Nathaniel Will en Marlon Versteeg op De Westmaat.

SV Spakenburg heeft het contract met Robin Eindhoven met een jaar verlengd. De 21-jarige kwam halverwege het seizoen van Aris Limassol en maakte op 18 januari zijn officiële debuut in de wedstrijd tegen ASWH. De 1,93 meter lange aanvaller zette oktober vorig jaar zijn handtekening onder een contract na een kort avontuur op Cyprus. Hij moest vervolgens enkele maanden noodgedwongen in de wachtkamer zitten, vanwege het afronden van enkele formaliteiten tussen de Cypriotische en Nederlandse voetbalbond. Inmiddels heeft Eindhoven zeven wedstrijden gespeeld, waarvan de laatste vier duels als basisspeler. Tegen zowel HHC Hardenberg als Jong FC Volendam scoorde de spits.

Tegenover het langere verblijf van Robin Eindhoven staat het vertrek van Nathaniel Will en Marlon Versteeg. De eerstgenoemde kwam in de winterstop van 2017/’18 van het Finse RoPS, na eerder onder meer te hebben gespeeld voor De Graafschap, NEC en Jong Ajax. De 31-jarige rechterverdediger c.q. verdedigende middenvelder heeft sindsdien 52 officiële wedstrijden voor SV Spakenburg afgewerkt.

Gezien de ontwikkelingen met het coronavirus is de kans groot dat Nathaniel Will zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor de Blauwen en dat geldt ook voor Marlon Versteeg. De technische commissie heeft besloten om de huurovereenkomst met De Graafschap rond de aanvaller niet te verlengen. De 22-jarige heeft negentien duels op zijn naam geschreven voor SV Spakenburg, waarin hij zeven keer scoorde.

Op de foto juicht Robin Eindhoven, nadat hij voor SV Spakenburg heeft gescoord in de wedstrijd tegen Jong FC Volendam.