afc barendrecht de-treffers excelsior-maassluis lienden gvvv hhc ijsselmeervogels jong-almere-city sparta-ii jong-vitesse koninklijke-hfc kozakken-boys rijnsburgse-boys spakenburg scheveningen katwijk vvsb

Nieuws 10 september 2018 om 17:09

Twee wedstrijden schorsing voor Susan

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Robbert Susan  een schorsing opgelegd van twee wedstrijden naar aanleiding van het opstootje tussen hem en de assistent-trainer van Kozakken Boys, Ton Cornelissen.
De KNVB deed een schikkingsvoorstel van twee wedstrijden en die is door de club geaccepteerd. De aanvoerder van VV Katwijk mist daardoor de wedstrijd tegen VVSB van komende zaterdag, nadat hij zaterdag tegen SV Spakenburg al het eerste deel van zijn uitsluiting uitzat. De bond had hem immers al een voorlopige straf opgelegd. Susan is zaterdag 22 september bij het uitduel met SVV Scheveningen weer speelgerechtigd.
Ondertussen is er nog geen nieuws over het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden dat de KNVB deed aan Ton Cornelissen. De assistent-trainer van Kozakken Boys heeft nog niet laten weten of hij akkoord gaat.
Tweede Divisie
Op social media