Nieuws

UNA blijft gewoon op zondag spelen, beloften naar zaterdag

Degradant UNA blijft zijn thuiswedstrijden gewoon op zondag spelen. Er was sprake van verhuizing naar de zaterdag om zo de beloftenteams beter te verdelen.

De KNVB kwam er echter niet uit met de zondagploegen, dus werd besloten de degradanten Jong FC Twente en Jong Vitesse naar de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal te verplaatsen. Daarin komen ze ook degradant Spakenburg tegen. IJsselmeervogels, Rijnsburgse Boys en FC Lisse promoveerden uit die afdeling naar de Tweede Divisie.

In de Derde Divisie van het zondagvoetbal vervangt UNA kampioen De Dijk. Door de degradatie van Jong FC Den Bosch en Jong Achilles ’29 zit er maar één beloftenploeg in die afdeling komend seizoen. Op zaterdag zitten er liefst vijf Jong-elftallen in de competitie.

Derde Divisie zaterdag
ACV, ASWH, Capelle, DOVO, DVS ’33, Harkemase Boys,  ODIN’59, ONS Sneek, Quick Boys, Scheveningen, Spakenburg, Spijkenisse, VVOG, Jong Almere City, Jong FC Groningen, Jong FC Twente, Jong Vitesse en Jong FC Volendam.

Derde Divisie zondag
ADO ’20, Be Quick 1887, Blauw Geel ’38, Dongen, EVV, HBS, Hercules, HSC ’21, HV&CV Quick,  JVC Cuijk, Magreb ’90, De Meern, OJC Rosmalen, OFC, Quick ’20, UNA, Westlandia en Jong De Graafschap.