Nieuws

Vaste waarden van Katwijk blijven

Twee van de drie spelers die dit seizoen alle wedstrijden van de partij waren bij VV Katwijk hebben hun contract verlengd: Joey Jongman en Omar Hamdi. Het betekent dat zij net als die derde vaste waarde (Kay Blokland) volgend seizoen allemaal weer zijn te zien op sportpark De Krom.

De 28-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van BVV Barendrecht, waar Joey Jongman een aantal jaren aanvoerder was en uitgroeide tot een van de beste middenvelders van de Tweede Divisie. Met zijn persoonlijkheid en werklust gekoppeld aan zijn techniek, loopvermogen, inzicht en soms fraaie goals, werd de allrounder ook een sterkhouder bij VV Katwijk. Omar Hamdi (foto) kwam in 2014 over van VVSB, nadat de 27-jarige daarvoor voor onder meer ADO Den Haag en SJC uitkwam. De opkomende rechtsback gaat volgend jaar dus al zijn vijfde seizoen in bij VV Katwijk.

Op dit moment is bekend dat de volgende spelers ook in seizoen 2019-2020 voor VV Katwijk uitkomen: Joey Jongman, Omar Hamdi, Guus van Weerdenburg, Raoul Esseboom, Kay Blokland, Marciano Mengerink, Ricardo Kieboom, Robbert Susan, Steven Sanchez Angulo, Bart Sinteur, Jan-Willem Tesselaar en Mark de Vries.

Lees ook:

Tweede Divisie Scout: Robbert Susan

Tesselaar en De Vries zijn de nummers negen en tien