Nieuws

Verrassende wending bij Quick Boys

Hoewel hij eigenlijk had gekozen voor een avontuur in Vietnam, kan Kevin Jansen zaterdag debuteren voor Quick Boys. Dan speelt de ploeg van trainer Edwin Grünholz tegen streekgenoot VV Noordwijk en zou de verrassende wending op Sportpark Nieuw Zuid een feit kunnen zijn.

De middenvelder is al terug en heeft de training hervat. Omdat de KNVB de internationale overschrijving van Kevin Jansen (foto) ook al heeft goedgekeurd, is hij per direct beschikbaar. De allrounder was begin januari eigenlijk de derde nieuweling na Olaf van der Sande (SV Spakenburg) en Sabir Achefay (VV Noordwijk), maar vorige week kwam er plotseling een kink in de kabel. Quick Boys had immers toegezegd dat de middenvelder voor 31 januari mocht vertrekken, mits zich een profclub zou melden. En dat gebeurde. Daarop schakelde de promovendus door en legde Darren Rosheuvel vast als vervanger. Nu kan Grünholz dus plotseling op beiden een beroep doen.

,,Kevin is voor ons een buitenkansje die we graag aan onze selectie willen toevoegen”, aldus bestuurslid selectievoetbal Gert Pluimgraaff begin januari. ,,Met zijn kwaliteiten en ervaring zal hij de ploeg een impuls kunnen geven. Hij heeft zijn conditie de afgelopen tijd op peil kunnen houden bij Barendrecht, dus het is de verwachting dat Kevin op korte termijn zijn debuut op Nieuw Zuid kan maken.” Jansen en Rosheuvel zouden samen kunnen spelen aangezien de laatstgenoemde op het middenveld uit de voeten kan, maar vooral linksback is.