Nieuws

Versterkingen voor FC Lienden: Lazic, Barendse en Renfurm sluiten aan vanuit Peter Barendse Academy

Alle drie spelers zijn afkomstig van de Peter Barendse Academy en sluiten per direct aan, of alle drie de spelers zondag aanstaande al inzetbaar zijn tegen VVSB. Het drietal was clubloos en hield bij de n van de twee academies die FC Lienden de tweede seizoenshelft ondersteunen de conditie bij.

Vlatko Lazic begon dit seizoen nog bij GVVV maar maakte al snel bekend daar te stoppen. De 29-jarige vleugelverdediger speelde hiervoor bij Quick Boys en liep de volledige jeugdopleiding van AFC Ajax door. Noah Barendse, eveneens vleugelverdediger, vertrok bij derdedivisionist Quick Boys in de afgelopen winterstop, waar de 21-jarige door een blessure nog niet aan speelminuten toegekomen was. Youandi Renfurm (21) was clubloos maar speelde in het verleden onder andere bij Sparta en PSV.

Het zijn de eerste versterkingen voor nummer 17 FC Lienden, nadat de club afgelopen weekend bekend maakte een doorstart te maken. Onder leiding van Hans van der Haar zijn nieuwe sponsoren en de voetbalacademies van Peter Barendse en Nordin Wooter aangesloten bij een reddingsplan, laatstgenoemde wordt eveneens trainer.