Nieuws

Vervolg van loopbaan van Ton Cornelissen ligt bij TSC

Ton Cornelissen (foto) maakt de overstap van assistent-trainer bij Kozakken Boys naar hoofdtrainer bij TSC Oosterhout. Daar volgt de voormalige profvoetballer Ad van Seeters op.

Cornelissen en Kozakken Boys maakten op 18 december bekend dat zij aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan. ,,Ik heb hier zes fantastische jaren gehad”, aldus de oefenmeester ruim een maand geleden. ,,Het kampioenschap in de Topklasse en de bekerstunts waren absolute hoogtepunten voor mij. Ook de vierjarige samenwerking met Danny Buijs was een hele mooie ervaring. Er is een moment van komen en van gaan. Na een succesvolle periode is het moment van gaan nu aangebroken.”

Behalve voor Kozakken Boys is Cornelissen ook werkzaam bij RKC Waalwijk. Hij is spitsentrainer bij het eerste elftal, ondersteunt Sander Duits bij Jong RKC op maandagen en werkt binnen de scouting van de club. Nadat de oefenmeester eerder ook als speler actief was voor de club, houdt hij warme gevoelens over aan zijn periode in Werkendam. ,,Kozakken Boys is altijd in beweging. Ik ben dankbaar voor de kans die de club mij heeft gegeven en ik maak met al mijn ziel en zaligheid de rest van het seizoen af.”

Lees ook:

Michel Langerak blijft, maar doet een stap terug

Yassin Ouja volgt Rick Adjei

Van Eijma en Agatowski per direct weg bij Kozakken Boys