Nieuws

Vladimir Jozic assisteert Jan van den Berg bij VVSB

Vladimir Jozic gaat Jan van den Berg assisteren nu de laatstgenoemde voor de derde keer VVSB tussentijds tijdelijk overneemt. Van den Berg neemt de taken over van Jack Honsbeek tot de club een definitieve oplossing heeft gevonden.

Na de uiterst teleurstellende start (de club heeft slechts twee punten uit negen wedstrijden gehaald), ontstond de laatste weken rondom VVSB een steeds luidere roep om Vladimir Jozic. Hij zou volgens velen terug moeten keren op het veld, nadat hij deze zomer in de oefenwedstrijd tegen Ajax afscheid had genomen als actief voetballer. De 34-jarige middenvelder keert echter niet als speler, maar als assistent terug bij de selectie die nu onder leiding staat van trainer Jan van den Berg. Hij neemt de honneurs waar, nadat Jack Honsbeek zondag op non-avctief werd gesteld.

Na het vertrek van Honsbeek, heeft assistent Alan Campfens zich solidair verklaard. Keeperstrainer Ton Snip heeft door de nieuw ontstane situatie ook aangegeven zijn taken neer te leggen. VVSB heeft laten weten te werken aan een definitieve oplossing.

Op de foto is Vladimir Jozic (rechts) in duel met David Neres van Ajax tijdens de oefenwedstrijd waarin de routinier afscheid nam als speler van VVSB.