Nieuws

Vroege wissels helpen De Treffers bij zege op Koninklijke HFC

De Treffers heeft in de laatste wedstrijd van de zesde speelronde met 1-0 gewonnen van Koninklijke HFC. Het doelpunt kwam op naam van Pim Balkestein (foto) uit een hoekschop van Wouter op den Camp.

Wat opviel waren de twee vroege wissels aan de zijde van De Treffers. In de eerste helft werden Boy van de Beek en Aleksandar Jankovic al naar de kant gehaald voor Robin Janssen en Niels Wouters. Trainer Anton Janssen legde uit: ,,Het lukte ons niet om vanuit positiespel tot kansen te komen, daarom bracht ik Wouters en Janssen. Hiermee hoopte ik meer dynamiek en duelkracht te krijgen in de wedstrijd.

Het strijdplan werkte en uiteindelijk hield De Treffers de punten in eigen huis. ,,Hoewel Koninklijke HFC ons met goed voetbal in de tweede helft terugdrong zijn we gelukkig overeind gebleven, aldus een tevreden Anton Janssen.

Tot slot kwam de afgelopen week aangesloten Aziz Khalouta nog niet in actie voor De Treffers. De aanvaller is wel speelgerechtigd, maar het zal nog even duren voordat de 29-jarige nieuweling wedstrijdfit is.