Nieuws

VV Katwijk kampt met steeds voller rakende ziekenboeg

Trainer Jan Zoutman mist bij VV Katwijk steeds meer spelers door blessures, want doelman Ricardo Kieboom blijkt een middenvoetsbeentje te hebben gebroken. Hij is al de zevende speler uit de selectie die door een kwetsuur moet toekijken.

De doelman heeft zijn blessure opgelopen in de met 1-2 verloren krachtmeting met Kozakken Boys. De 27-jarige ondergaat een operatie, waarna hij voor tien weken uit de roulatie is. Zoutman zag eerder verdediger Kay Blokland al met exact hetzelfde kwetsuur wegvallen. Verder kan hij momenteel bij VV Katwijk geen beroep doen op Raoul Esseboom, Bennie van Noord, Damiano Schet, Jordy Hilterman en Marciano Mengerink door blessures zij eerder dit seizoen opliepen. Van laatstgenoemde, clubtopscorer Mengerink, lijkt een rentree echter aanstaande.

In de eerstvolgende speelronde neemt VV Katwijk, de nummer vijf van de ranglijst, het thuis op tegen SV Spakenburg, de formatie die na twintig speelronden met slechts twee punten minder de zesde plaats inneemt. Dit affiche wordt zaterdag om 15:30 afgewerkt op Sportpark De Krom.

Lees ook:

https://tweededivisie.nl/nieuws/vv-katwijk-koninklijke-hfc-strijd-tussen-de-beste-defensies/