Nieuws

VV Katwijk-VV Noordwijk komende week live op tv

De wedstrijd tussen VV Katwijk en VV Noordwijk wordt op zaterdag 2 november rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

In deze bollenstreekderby staat de druk vooral op de thuisclub, die een achterstand heeft van zeven punten op IJsselmeervogels. De ploeg van trainer Jan Zoutman slaagde er niet in om te profiteren van het gelijkspel van de koploper bij De Treffers, want zij kwam zelf niet voorbij Kozakken Boys. De kampioen van de Tweede Dvisie van 2018 kan zich dus eigenlijk geen misstap veroorloven om aansluiting te houden, maar dat is extra lastig in de komende wedstrijd. VV Noordwijk mag dan gepromoveerd zijn, de club houdt zich goed staande in de middenmoot en kan vrijuit spelen. Bij een zege passeren zij de rivaal zelfs op de ranglijst. Er zijn dus volop ingrediënten aanwezig voor een spectaculaire ontmoeting op sportpark De Krom.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de live-wedstrijd van speelronde tien.