Nieuws

VV Noordwijk-Rijnsburgse Boys volgende week live op tv

De wedstrijd tussen VV Noordwijk en Rijnsburgse Boys wordt op zaterdag 18 januari rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

Daarmee richten de camera’s van de sportzender zich weer eens op een heuse derby in de Bollenstreek. Daarbij geldt zeker voor de gasten dat het één van hun laatste kansen is om nog mee te doen om de bovenste plaatsen van de ranglijst. De achterstand op HHC Hardenberg is in te halen; zeker als de koploper zaterdag de topper zou verliezen bij IJsselmeervogels, maar… Dan mag Rijnsburgse Boys zelf geen misstappen meer maken. Tegelijkertijd kan de thuisclub een grote stap zetten op weg naar klassebehoud. Noordwijk heeft negen punten voorsprong op een degradatieplaats en vier punten voorsprong op een positie die zou leiden tot deelname aan de play offs. Dan zijn drie punten in de derby een échte bonus voor de formatie van trainer Kees Zethof.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de livewedstrijd van speelronde achttien.