Nieuws

Weer fitte Robin Janssen gaat door

Nu hij is hersteld van een knieblessure, hebben De Treffers en Robin Janssen besloten om hun contract te verlengen. De routinier begint daardoor in de zomer al aan zijn dertiende seizoen bij de Groesbekers.

De 32-jarige speelde deze competitie pas zes wedstrijden, waarvan twee als basisspeler, omdat de middenvelder het begin van het seizoen miste door een knieblessure. Nu hij weer fit is, was het voor hem vanzelfsprekend om nog een jaar aan de vereniging verbonden te blijven: ,,Er zijn niet veel jongens die zo lang bij een grote club als De Treffers mogen voetballen en daar ben ik dus erg trots op en blij mee.”

Vanaf 2008 behoort Robin Janssen al tot de vaste waarden. ,,Er zijn natuurlijk een heel aantal clubs die meer te besteden hebben, maar De Treffers probeert zich te onderscheiden door in te zetten op jonge jongens. Het is dan ook erg mooi om te zien dat veel spelers dit seizoen een fantastische ontwikkeling doormaken. Ik voel me super fit, maar op mijn leeftijd bekijk je het natuurlijk wel van jaar tot jaar. Tegenwoordig blijven voetballers wel langer doorgaan dan pakweg twintig jaar geleden en zolang het nog goed gaat, blijft het voor mij altijd een eer om voor De Treffers te voetballen.”

Op de foto is Robin Janssen (links) in actie in een duel met Vicent Volkert van Koninklijke HFC.