Nieuws

Wilco den Hartog blijft GVVV trouw

Wilco den Hartog speelt ook volgend seizoen voor GVVV. De 30-jarige verdediger kwam een nieuw contract voor een jaar overeen.

De rasechte GVVVer speelde al 283 wedstrijden in de hoofdmacht van de club en gaat met de contractverlenging zijn twaalfde seizoen in bij de blauwhemden. De Veenendaler is een bekend gezicht in de lokale sport, want hij was enkele jaren geleden de drijvende kracht achter de succesvolle GVVV Voetbal Academie. ,,Ik ben blij dat ik er nog een jaar aan vast kan plakken, aldus Den Hartog op de officile site van de club. ,,Ik wil nog steeds op hoog niveau acteren en presenteren en dat is bij GVVV mogelijk. De vooruitzichten voor volgend seizoen stemmen mij tevreden.

Rob de Boer is namens de technische commissie blij dat de club wederom met een vaste waarde heeft verlengd. ,,Wilco is al jarenlang een belangrijke kracht en laat zien dat hij van waarde is. Verder is Den Hartog pas 30 jaar en geloven wij in een goed twaalfde jaar. Wilco den Hartog is de zevende speler die GVVV voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong hebben in een eerder stadium al getekend.

Lees ook:

Niek Oosterlee uitgeschakeld door operatie

Jeremy De Graaf volgt het voorbeeld van Laurens van der Voort