Nieuws

Wilfred van Leeuwen krijgt ontbinding van zijn contract

Het bestuur van Rijnsburgse Boys is akkoord gegaan met het verzoek van trainer Wilfred van Leeuwen tot ontbinding van het nog doorlopende contract. Dat gaat na dit seizoen gebeuren. Hij kan het trainerschap niet meer combineren met zijn eigen bedrijf.

Wilfred Van Leeuwen (foto) runt samen met zijn partner een strandpaviljoen in Den Haag en dat vraagt meer tijd dan gedacht. ,,De zaak groeit gestaag en ik heb daar straks al mijn aandacht voor nodig. Op het moment dat ik voor twee jaar tekende, was de zaak nog niet van ons, maar sinds 1 januari 2018 wel. Het vergt veel tijd en energie om de dagelijkse zaken in goede banen te leiden en ik wil daarvoor mijn handen vrij hebben. Gelukkig heeft de club begrip voor de situatie. We gaan daarom op een goede manier aan het einde van het seizoen uit elkaar.”

Wilfred van Leeuwen trad op 1 juli 2018 aan als hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys. Hij volgde toen Pieter Mulders op. Hij had een contract voor twee jaar, maar zijn dienstverband blijft dus beperkt tot één seizoen. De club gaat zo snel mogelijk op zoek naar een opvolger.