Nieuws

UPDATE: Yordi Teijsse in ziekenhuis na ernstig ongeval

Yordi Teijsse is na een ernstig ongeval opgenomen in het ziekenhuis. Dit heeft zijn club AFC via zijn officiële website bekend gemaakt.

Teijsse Yordi is in de middag van 19 april per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hij zal daar de komende periode worden verzorgd en kan hopelijk snel verder werken aan zijn herstel. Uit respect voor de privacy van familie en vrienden, heeft de club uit Amsterdam het bij die informatie moeten laten.

UPDATE:

Later op de dag heeft de club een update gegeven. Zij kon melden dat Yordi Teijsse goed aanspreekbaar en aan de beterende hand is. Het ongeluk betrof een val zijn balkon aan de achterzijde van zijn woning in een flatgebouw. Voor zover er van geluk kan worden gesproken, is zijn val gebroken door een plat dak.

Inmiddels is vanuit het ziekenhuis kort contact geweest. De speler zei toen: ,,Het gaat redelijk oké met mij en het verplegend personeel is erg aardig. Ik ben heel blij dat ik er zo vanaf gekomen ben want het had veel erger kunnen aflopen.” Hij zal voorlopig in het ziekenhuis verblijven. Daar zal hij worden behandeld aan zijn verwondingen, die na de eerste onderzoeken gelukkig blijken mee te vallen.