Nieuws

Felitciano Zschsschen zo goed als zeker naar IJsselmeervogels

Wanneer het papierwerk is geregeld, keert Felitciano Zschsschen terug naar IJsselmeervogels. Dat heeft trainer Ted Verdonkschot vanochtend bevestigd.

De aanvaller voetbalde als prof in Nederland voor FC Twente, FC Dordrecht, NAC Breda en FC Oss, waarna hij een internationaal avontuur beleefde bij 1. FC Saarbrcken en Inverness. Vervolgens zou hij eerder deze zomer al aansluiten bij IJsselmeervogels, maar toen de international van Curaao de kans kreeg om naar Chabab Rif Al Hoceima aan de slag te gaan, gaf hij daaraan de voorkeur. Bij de Marokkaanse club van technisch directeur Mounir El Hamdaoui vond hij echter niet wat hij had verwacht aan te treffen. Zodoende zag hij af van die kans.

IJsselmeervogels gunde hem aanvankelijk de mogelijkheid om in Marokko te voetballen, maar wil hem nu dat op niets is uitgelopen toch graag weer aan de selectie toevoegen. Het betekent dat de aanvaller vandaag op de Westmaat aanwezig is als toeschouwer, omdat de overschrijvingsformaliteiten nog niet zijn afgerond. Wanneer die zijn afgehandeld, begint Zschsschen dus alsnog in Spakenburg.

Op de foto is Felitciano Zschsschen nog in actie voor Oss.