Nieuws

Een frisse herstart bij een nieuw en mooi seizoen

Nu de schoolvakanties in grote delen van Nederland ten einde zijn of ten einde lopen, begint het nieuwe seizoen 2018/2019 in de Tweede Divisie. Het betekent dat we óók op deze site een frisse herstart maken.

Wie de Tweede Divisie in zijn geheel of bepaalde clubs in het bijzonder wil (blijven) volgen is hier op het juiste adres. We hebben voortaan niet alleen achtergrondartikelen en samenvattingen, maar brengen via de site en de officiële socials voortaan eveneens videosnacks, staan stil bij bijzondere momenten, komen met voorbeschouwende video’s en artikelen en bieden de liefhebbers van deze competitie de kans om actief mee te doen. Het is aan de ploegen om er een mooi voetbalseizoen van te maken, maar hier hopen we iedereen de kans te geven om daar optimaal van te genieten.

Wie volgt Katwijk op als de volgende kampioen van de Tweede Divisie? Tot we daarop in het voorjaar een antwoord krijgen, zijn er vele maanden met prachtige doelpunten, verrassende uitspraken, bijzondere verhalen en vele opvallende zaken. Ze komen hier allemaal voorbij.