Nieuws

Groen licht voor vrije kaartverkoop Excelsior Maassluis-PSV

Excelsior Maassluis heeft van de zogenaamde lokale driehoek te horen gekregen dat het een vrije kaartverkoop mag starten voor de wedstrijd om de KNVB Beker tegen PSV.

Die vrije verkoop begint woensdag om 12.00 uur online via de officile site van de vereniging.

Leden van Excelsior Maassluis die nog een toegangskaartje willen kopen voor de wedstrijd met de huidige landskampioen van Nederland met onder anderen Luuk de Jong (foto) in de gelederen kunnen dit donderdag (18.30 00.00 uur) en zaterdag (12.00 16.00 uur) nog doen in de kantine. Tevens zijn er 40 extra tribunekaarten beschikbaar zijn voor leden.

Nu er groen licht is gegeven voor de vrije verkoop kunnen ook niet leden hun toegangskaartje gaan bestellen voor de wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en PSV. Inmiddels zijn er al 2.500 kaarten verkocht waardoor er nog maximaal 1.000 toegangskaarten beschikbaar zijn. Per persoon kunnen er maximaal 2 volwassenenkaarten en 2 kinderkaarten worden besteld.

Woensdag om 12.00 uur wordt er op de website van Excelsior Maassluis een link gepubliceerd die de mogelijkheid zal bieden om de kaarten online te bestellen.