Nieuws

HHC Hardenberg gaat samenwerken met PEC Zwolle

HHC Hardenberg heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met PEC Zwolle. Zaterdag werden in de perskamer van de Eredivisionist de handtekeningen onder het contract gezet.

HHC Hardenberg-voorzitter Bert Beun: ,,We zijn als HHC blij met deze samenwerking met PEC. Het benutten van elkaars expertise helpt jeugdspelers te doen groeien en trainers nog beter te equiperen. Samen met PEC willen we alle voetbalclubs in de regio Hardenberg laten delen in deze professionalisering van de jeugdopleidingen.

Alexander Palland, die bij PEC Zwolle samen met Henk Brugge de functie van hoofd opleidingen bekleedt, over de nieuwe samenwerking: ,,HHC Hardenberg is een grote club uit het oosten met een al net zo grote achterban. Dat bleek enkele jaren geleden ook al, toen de club tegenover PEC Zwolle stond in het bekertoernooi en een hele tribune oranje gekleurd was. HHC Hardenberg wil graag de volgende stap zetten op het gebied van jeugdvoetbal. Wij delen graag onze expertise en zien uit naar een prettige samenwerking.

Op de foto staan van links naar rechts Henk Brugge (hoofd opleidingen PEC Zwolle), Erik Lippold (manager jeugdopleiding HHC Hardenberg), Brugt Bergsma (hoofd opleidingen HHC Hardenberg) en Alexander Palland (hoofd opleidingen PEC Zwolle).

Foto: PEC Zwolle Media / Henry Dijkman