Nieuws

HHC houdt zaterdag Open Dag

HHC Hardenberg houdt zaterdag de jaarlijkse Open Dag. Vanaf 12.00 uur gaan de hekken open en zijn voor jong en oud tal van activiteiten.

Belangstellenden kunnen voorafgaand aan de wedstrijd HHC-SVV Scheveningen genieten van de beste straatvoetballers die Nederland heeft en de BBF-freestyle komt naar De Boshoek. Ook kan de spelregelkennis getest worden in een scheidsrechters quiz. Voorts is het mogelijk om een spandoek te maken onder begeleiding van een professionele graffiti-artist. Natuurlijk zorgt HHC Club Support voor een elftalfoto waarop aanhangers de handtekeningen van de spelers kunnen laten zetten! En natuurlijk zijn de suikerspinnen, ijsjes en drinken weer gratis.

Het Rabobank-promoteam is aanwezig om mensen de kans te bieden een eigen Rabobank HHC-rekening te openen met een mooie oranje bal als cadeau. Uiteraard komt Prins Sport naar De Boshoek met de officiële HHC shirts voor een speciale prijs! De inloop is vanaf 11.00 uur!

Om 14.30 uur trapt HHC af tegen Scheveningen. Na afloop van deze wedstrijd krijgen kinderen een fotoposter met al hun helden van HHC om handtekeningen op te verzamelen. Er is dan een Meet & Greet met de spelers bij de uitgang van de kleedkamer. Verder verzorgt zanger Chris de Roo een optreden.