Nieuws

IJsselmeervogels rondt rentree Felitciano Zschsschen af

IJsselmeervogels heeft de terugkeer van Felitciano Zschusschen afgerond. Zaterdag was de belangstelling van de club in de aanvaller al bekend geworden.

De 26-jarige zou bij de Marokkaanse profclub Chabab Rif Al Hoceima aan de slag gaan, maar moest daar eind vorige maand op terugkomen. IJsselmeervogels diende daarop vorige week direct een overschrijvingsverzoek in en woensdagochtend heeft de Schotse voetbalbond hem vrijgegeven.

Perrie Voorbach, contractmanager binnen de technische commissie van IJsselmeervogels: ,,Het is Al Hoceima niet gelukt om Felitciano speelgerechtigd te krijgen, waardoor hij na overleg terugkeert bij IJsselmeervogels en een contract tot het einde van het seizoen is overeengekomen. Afgelopen zaterdag is hij teruggekeerd in Nederland en hij is daarom sinds maandag aangesloten op de training.

De technische commissie is bij monde van Andr van Diermen blij met de snelle terugkeer van Zschusschen: ,,Het is geen geheim dat we graag nog een extra voorhoedespeler in de selectie wilden hebben, vanwege de blessure van Ali Akla. In de voorbereiding heeft Felitciano bewezen over het scorende vermogen en de diepgang te beschikken waarop we vooraf hadden gehoopt. Met zijn terugkeer hebben we de selectie rond.

Ook Felitciano Zschusschen is content met de terugkeer. ,,Het avontuur bij Al Hoceima is niet geworden wat ik er vooraf van verwacht had. Tijdens het verblijf in Marokko heb ik contact gehouden met IJsselmeervogels, waardoor een terugkeer voor mij een logische stap was. Ik ben dan ook blij dat ik weer terug ben.

Op de foto is Felitciano Zschsschen nog in actie voor Oss.