afc barendrecht de-treffers excelsior-maassluis lienden gvvv hhc ijsselmeervogels jong-almere-city sparta-ii jong-vitesse koninklijke-hfc kozakken-boys rijnsburgse-boys spakenburg scheveningen katwijk vvsb

Nieuws 14 september 2018 om 12:17

Maandag meer duidelijkheid vrije verkoop Excelsior-PSV

Excelsior Maassluis zit maandag aan tafel met de zogenaamde ‘lokale driehoek’ om te beslissen wat er gebeurt met de vrije verkoop van kaarten voor het bekerduel met PSV.

Tot nu toe was er alleen kaartverkoop voor leden. Ook zaterdag krijgen die weer de kans om entreebewijzen aan te schaffen voor de unieke wedstrijd van de club uit Maassluis tegen de landskampioen met onder meer Hirving Lozano (foto) in de selectie. Die ontmoeting wordt ‘gewoon’ op sportpark Dijkpolder gespeeld. Daar is ruimte voor 3.500 mensen. Inmiddels staat de teller qua voorverkoop op 2.100.

Na het gesprek met de burgemeester en de politie besluit Excelsior hoe de vrije verkoop van kaarten wordt aangepakt. Of die er al gaat komen en zo ja, hoe dat verloopt. Er wordt over nagedacht hoe dat het best kan worden geregeld om alles in zo goed mogelijke banen te leiden, aangezien de belangstelling groot zal zijn.

 

Tweede Divisie
Op social media