Nieuws

Rijnsburgse Boys en Bram Ros verlengen voor twee jaar

Bram Ros heeft zijn contract met Rijnsburgse Boys tussentijds met twee jaar verlengd. Het betekent dat de club en de speler in principe tot medio 2021 aan elkaar zijn verbonden.

,,We waren er snel uit, aldus Bram Ros op de officile website van de club. ,,Maandagavond had ik een eerste gesprek en een dag later al heb ik mijn handtekening gezet. Ik heb het naar mijn zijn en ben blij dat de club mijn contract wil verlengen. Er is dus geen enkele reden om langer te wachten of te onderhandelen over kleine details.

De middenvelder kwam afgelopen zomer over van het Haagse HBS uit de Derde Divisie, waar de twintigjarige een vaste waarde was op het middenveld. Bij Rijnsburg veroverde de Hagenaar tot zijn eigen verbazing meteen een basisplaats als controleur. In de lente toonde ook Jong Go Ahead Eagles belangstelling voor de PABO-student, maar Ros koos na een oefenstage voor zijn studie en voor een club dichterbij huis, Rijnsburgse Boys, dat bovendien op een hoger niveau uitkomt dan het tweede elftal van de Deventenaren.

Bram Ros is de tweede speler die dit seizoen zijn verbintenis tussentijds heeft verlengd bij Rijnsburgse Boys. Enkele weken geleden tekende Jeffrey Jongeneelen een nieuw tweejarig contract met een optie op nog een extra seizoen. Van negen andere spelers loopt het contract na dit seizoen nog een jaar door. Dat zijn: Jol Tillema, Jordy Strooker, Masies Artien, Hidde Prijs, Carlos Opoku, Donny van Oijen, Jayson Halman, Edo Knol en Bart Duiker. Ook trainer Wilfred van Leeuwen heeft een doorlopend contract tot medio 2020.

Bram Ros (rechts) is op de foto in actie in het duel met Kozakken Boys.