Nieuws

Robbert Susan: Ik kreeg een klap op mijn hoofd

Robbert Susan, die na een opstoot tijdens de topper Katwijk-Kozakken Boys rood kreeg, heeft na afloop zijn kant van het verhaal verteld. Hij beseft dat hij zijn ploeg benadeelde, maar plaatst ook een kanttekening.

De middenvelder realiseerde al snel de gevolgen van de rode kaart. ,,Als je een rode kaart krijgt, benadeel je de ploeg. Ik stond nog in de kleedkamer toen ik hoorde dat we op achterstand kwamen. Gelukkig werd het nog gelijk en daar ben ik blij mee.

Over de schuldvraag heeft hij zijn lezing. De aanleiding voor zijn wegzending was een worstelpartij met de assistent trainer van Kozakken Boys, Ton Cornelissen. ,,Ik wilde de ingooi snel nemen en gleed uit. Op dat moment krijg ik een klap van de assistent trainer op mijn achterhoofd en daarna staat hij drie of vier keer op mij in te schoppen. Op het moment dat het gebeurde, probeerde ik mezelf weg te duwen uit de situatie. Daarna werd het trekken en duwen, maar toen was ik al weg.

De aanvoerder kreeg, nadat vierde official zou hebben gezien dat de aanvoerder had geslagen, direct de rode kaart. ,,De wedstrijd was stilgelegd en dan zit je in de kleedkamer, word je bij de scheidsrechter geroepen en hoor je dat je niet meer het veld op hoeft te komen.