Nieuws

Theo Leushuis stopt als voorzitter van GVVV

Voorzitter Theo Leushuis heeft bekend gemaakt dat hij zich tijdens de komende algemene ledenvergadering van GVVV op 22 oktober niet herkiesbaar stelt.

Theo Leushuis is al jaren actief binnen de leiding van GVVV. ,,Ik heb mijn rol als bestuurslid altijd met heel veel plezier uitgevoerd, maar ik vind het na deze periode waaronder vier jaar als voorzitter een mooi moment om het stokje over te dragen. In 2003 begon Leushuis eerst als bestuurslid promotie- en communicatiezaken om in 2014 over te stappen naar het voorzitterschap. Secretaris Erwin Gerritsen reageerde op het nieuws: ,,Wij willen Theo op voorhand al bedanken voor zijn grote inzet voor de vereniging in de afgelopen vijftien jaar. Wij zijn blij dat hij met zijn grote kennis en ervaring nog beschikbaar blijft om andere taken binnen GVVV in te vullen.

Er is op dit moment nog geen opvolger gevonden. Het bestuur heeft daarom besloten Loek Budding voorlopig deze functie als interim-voorzitter te laten bekleden. Budding, die al twintig jaar onderdeel vormt van het bestuur, gaat dit doen naast zijn functie als bestuurslid voetbaltechnische zaken. Hij heeft niet de intentie om zich als definitieve opvolger beschikbaar te stellen.